سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403  
  • ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :
1403/1/26 یکشنبه

بیش از 18 هزار مورد بازرسی و انهدام  44 تن  مواد غذایی در پایان طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان.

باتوجه به آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از تاریخ 15 اسفندماه1402  لغایت 25 فروردین 1403  و اهمیت حفظ سلامت شهروندان و  مسافران نوروزی 60   نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب  26  اکیپ بصورت روزانه از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت نموده اند.  .

.
بیش از 18 هزار مورد بازرسی و انهدام  44 تن  مواد غذایی در پایان طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان
به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، مهندس سیف اله گنجعلی دشتی مدیر سلامت محیط و کار اظهار کرد: باتوجه به آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از تاریخ 15 اسفندماه1402  لغایت 25 فروردین 1403  و اهمیت حفظ سلامت شهروندان و  مسافران نوروزی 60   نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب  26  اکیپ بصورت روزانه از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت نموده اند.   
وی افزود:  در این راستا تعداد 18 هزارو 943 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، 169 مورد نمونه برداری از مواد غذایی، 16 هزار و 135  مورد سنجش با تجهیزات پرتابل ، 11 هزارو 504 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی و 613  مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی صورت گرفته است.   
شایان ذکر است در پی این بازدیدها بیش از 44 تن مواد غذایی غیرقابل‌مصرف انسانی جمع‌آوری و معدوم . 929   اخطاریه صادرشده و اصناف متخلف به تعزیرات و مقامات قضائی معرفی و 11 مکان متخلف پلمپ گردیده است.

شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی در تمام ساعات شبانه‌روز می‌توانند به سامانه ۱۹۰ بهداشت شکایات خود را در زمینه های بهداشتی ثبت نمایند..
آرشیو
كلمات كليدی :برنامه سلامت نوروز و رمضانطرح بسیج سلامت نوروزی