اخبار

.

آغاز طرح سلامت نوروزی و تشدید بازرسی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی

مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از آغاز طرح سلامت نوروز و تشدید پایش مراکز تهیه و توزیع موادغذایی خبر داد.

وی افزود: با عنایت به ضرورت اجرای برنامه سلامت نوروزی و همچنین به منظور کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیر دار منتقله از عوامل مذکور به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر با کنترل نمک و روغن با هدف نهایی ارتقای سطح سلامت جامعه، تعداد 44 کارشناس در  قالب10  اکیپ بازرسی و 2 اکیپ نظارتی از 20 اسفند 97 لغایت 20 فروردین 98 با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از 8 صبح تا 8 شب  در ساعت های اداری و غير اداری و روزهای تعطیل همراه با آنکال بعد از ساعت تیم های کشیک تا 8 صبح فردا در هر سه شهرستان تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان آغاز به تشدید فعالیت ها می کنند.

عكس هاي مرتبط :

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 447509
تعداد بازديد کنندگان سايت: 107093210 تعداد بازديد زيرپورتال: 1651643 اين زيرپورتال امروز: 1378 سایت در امروز: 145733 اين صفحه امروز: 9