کمیته برون بخشی سلامت دانش آموزان با حضور رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان/ معاون محترم بهداشت/ معاون فنی/ مدیرگروه خانواده/ رؤسای مراکزبهداشت/ کارشناس مسئولین واحدها در ستاد معاونت و شهرستانها ی تابعه/ رؤسای آموزش و پرورش و کارشناسان تندرستی شهرستانهای آبادان / خرمشهر/ شادگان و اروندکنار درمحل معاونت برگزار گردید.
محورهای بحث شده درجلسه:
مدارس مروج سلامت/ بهداشت محیط و بوفه های مدارس/ اجرای طرح بررسی آنتروپومتری دانش آموزان/ سفیران سلامت دانش آموزی/ وارنیش فلوراید و خدمات بهداشت دهان ودندان/ مکمل یاری/ مشاوره ها و آموزشهای کارشناسان سلامت روان در مدارس/ برنامه های آموزشی پیش بینی شده جهت مدارس/ وضعیت مدارس شبانه روزی و صلاحیت بهداشتی مدارس غیرانتفاعی بود ،که درخصوص چالشها و رفع موانع موجودبحث وتبادل نظر شد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103628985 تعداد بازديد زيرپورتال: 1644850 اين زيرپورتال امروز: 1067 سایت در امروز: 57143 اين صفحه امروز: 37