اطلاعیه ها

.

 
به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو موارد زیر رارعایت فرمایید:
1- خوداری از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشکی .
2- نگهداری گوشت تازه به مدت 24 ساعت قبل از مصرف در یخچال.
3- نگهداری اعما و احشا (دا و جگر و ....) به مدت 48 ساعت قبل از مصرف در یخچال
4- خوداری از ذبح دام در منزل .
5- استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت ، دل و جگر.
6- استفاده از وسایل ایمنی فردی شامل
کلاه، عینک،ماسک،روپوش،چکمه،دستکش لاستیکی در موقع تماس با دام و ذبح دام بخصوص برای سلاخان و قصابان.
7- تعویض لباس پس از تماس با دام و بعد از خروج از محل نگهداری دام.
8- حفاظت از خود در برابر گزش کنه در  افراد با مشاغل دامداری ، چوبداری و کشاورزی در هنگام تماس با دام.
9- سمپاشی بر علیه کنه در کلیه مناطق روستایی.

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 250243
تعداد بازديد کنندگان سايت: 18879335 تعداد بازديد زيرپورتال: 516659 اين زيرپورتال امروز: 754 سایت در امروز: 9915 اين صفحه امروز: 392