كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1398/7/21 یکشنبه
مراجعه ۲۱۰۰۰نفر به بیمارستان صحرایی مرز شلمچه
رییس ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان از مراجعه نزدیک به ۲۱هزار نفر از ابتدای خدمات‌رسانی به زوار در بیمارستان صحرایی مرز شلمچه تا به امروز خبر داد‌.

دکتر فرشید بهشتی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در خرمشهر اظهار داشت: ۴۰ تخت در مرز شلمچه برای بیماران تعبیه شده است و پزشک عمومی و متخصص طب اورژانس در شیفتهای مختلف در حال خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی هستند.

وی از استمرار خدمات مامایی، دندانپزشکی و بهداشت در این نقطه مرزی گفت و افزود: تا این لحظه هیچگونه کمبود دارویی وجود نداشته است و دارو با تجویز پزشک به زوار داده می‌شود.

دکتر بهشتی ادامه داد: تا به امروز ۸۵۵ نفر از خدمات مامایی دانشکده علوم پزشکی آبادان استفاده کرده و تعداد بستری موقت نیز ۴هزار و ۸۷۹ نفر بوده است.

رییس ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان به فعالیت ۴۰ دستگاه آمبولانس و ۴اتوبوس آمبولانس از ورودی شلمچه تا نقطه صفر مرزی گفت و بیان کرد: میانگین اعزام بیماران ۸۰ نفر در روز بوده است.

وی بیشترین مراجعه به بیمارستان صحرایی دانشکده علوم پزشکی آبادان را در روز ۲۰مهر عنوان کرد و افزود: در این روز ۵هزار و ۱۰۰ نفر از خدمات بیمارستان در مرز شلمچه استفاده کردند.

دکتر بهشتی خاطرنشان کرد: تعداد درمان سرپایی بیماران از ۱۳ مهر تا امروز ۱۴هزار و ۸۸۶ مورد بوده است.