1394/4/6 شنبه

آیین نامه های نحوه استفاده از خدمات کتابخانه

چه کسانی می توانند عضو کتابخانه شوند؟

• اعضاء هیأت علمی و آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان
• دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشکده علوم پزشکی آبادان
• کارکنان رسمی، پیمانی ، قراردادی و طرحی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
• دانشجویان و اعضای هیأت علمی دیگر موسسات آموزشی و سایر مراجعان (با ارائه کارت شناسایی معتبر، استفاده از منابع کتابخانه برای آنها امکان‌پذیر است).

شرایط و مدارک لازم برای عضویت

افراد واجد شرایط  با ارائه مدارک مشروحه زیر به کتابخانه می توانند به عضویت کتابخانه درآیند.
اعضا هیئت علمی و آموزشی و مربیان حق التدریس: تایید آموزش دانشکده  و تکمیل فرم درخواست عضویت و یک قطعه عکس

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی با معرفی ازآموزش و تکمیل فرم درخواست عضویت و یک قطعه عکس

کارکنان: تایید کارگزینی محل کار، یک قطعه عکس و تکمیل فرم درخواست عضویت

اعتبار مدت عضویت

•  اعضای هیات علمی و آموزشی: تازمانی که رسما در دانشگاه مشغول به کار می باشند.
• کارکنان:  تازمانی که رسما در دانشگاه و یا مراکز و بیمارستانهای تابعه مشغول به کار می باشند.
• دانشجویان: تا پایان دوره تحصیل (تا زمانی که رسما در مقطع مربوطه دانشجو محسوب می شوند).

شرایط و مدت امانت

تعداد کتابهای که افراد می‌توانند در یک زمان به امانت بگیرند و مدت امانت به شرح زیر می‌باشد.

• اعضاء هیئت علمی 7جلد حداکثر یک نیمسال تحصیلی
• دانشجویان 3 جلد به مدت 10روز
• کارکنان دانشگاه 2 جلد به مدت 14روز
• مربیان حق التدریس: 3جلد کتاب به مدت 14 روز

تبصره 1: هیچکدام از اعضا نباید اقدام به گردش کتاب نمایند. در صورت مشاهده موارد تخلف، کتابخانه به لغو عضویت ایشان اقدام می نماید.

تبصره2: در صورتی که کتاب امانت گرفته شده توسط اعضاء مورد نیاز متقاضی دیگری داشته باشد. کتابخانه مجاز است درخواست استرداد آن را بنماید.

تبصره 3: کتابخانه با توجه به درخواست نیاز مراجعان بعضی از کتب پر مراجعه درسی را شامل مقررات "رزرو“ می‌نماید و مدت امانت را در مورد آنها کاهش می‌دهد و حتی در مواردی این کتابها فقط در سالن مطالعه قابل استفاده خواهد بود.

تبصره 4: مدت  امانت کتابها در ایام خاص (ایام امتحانات ، ایام تعطیلات بین ترم، تعطیلات نوروزی)  و همچنین در مورد کتابهای پراستفاده  با تشخیص مسئول کتابخانه  تعیین خواهدشد.

تبصره 5:  امانت کتاب جهت افراد غیر عضو تنها با ارائه کارت عضویت و تنها توسط صاحب کارت امکان پذیر است.

تبصره 6: یک عضو در یک زمان نمی تواند 2 نسخه از یک عنوان کتاب را امانت بگیرد.

تبصره 7: امانت گیرنده موظف است مواد امانتی را با دقت بررسی نموده و در صورت مشاهده عیب و نقص بلافاصله مراتب را به مسئول میز امانت  اطلاع دهد. در غیر اینصورت ملزم به پرداخت خسارت تعیین شده از طرف کتابخانه میباشد

تبصره8: درقبال موادامانت گرفته شده فقط شخص امانت گیرنده درمقابل کتابخانه مسئول میباشدودرصورت بروزاشکال هیچگونه عذری پذیرفته نمیشود.

کتابهایی که امانت داده نمی شوند.

کتابهای مرجع شامل

•  فرهنگ ها
•   دایرةالمعارفها
•  ا طلس ها
•  کتابهای مرجع
• کتابهای رزرو

تأخیر در برگرداندن کتاب

چنانچه کتاب به امانت گرفته شده توسط افراد عضو در موعد مقرر به کتابخانه عودت داده نشود 2000 ریال به ازای هر روز جریمه دیرکرد دریافت خواهد شد.
تبصره1: این مقررات شامل کلیه اعضای کتابخانه می باشد.
تبصره2: جریمه تأخیر در مورد کتابهای رزرو و پرمراجعه به ازای هر روز 5000ریال  می باشد
تبصره 3: تا روشن شدن وضعیت موارد دیرکرد از طرف استفاده کنندگان ، کتابخانه از دادن هرگونه سرویس به این دسته از افراد خودداری می نماید.
تبصره 4: متصدیان میز امانت موظف اند جهت امانت دادن کتاب نسبت به کنترل نمودن فایل امانت گیرنده اقدام نمایند.
گم شدن و یا ناقص شدن کتاب
• چنانچه امانت گیرنده کتابی را گم کند، باید عین کتاب را خریداری و به کتابخانه تسلیم نماید
• چنانچه امانت گیرنده کتابی را ناقص (پارگی، بریدن صفحات، عکسها  یا هر قسمت دیگر کتاب، مخدوش نمودن و علامتگذاری داخل کتاب) سازد باید عین کتاب را خریداری و به کتابخانه تسلیم نماید.
• چنانچه مواد امانتی گمشده در بازار نایاب گردیده باشد، امانت گیرنده بایستی با صلاحدید مسئول کتابخانه کتابی را جایگزین نماید
• در صورت خط خوردگی، رنگی کردن خطوط کتاب امانت گرفته شده باید عین کتاب خریداری شود.
• جبران خسارت از طریق تهیه نسخه تکثیر شده کتاب مورد تایید نمی باشد.

قوانین انضباطی

• رعایت سکوت کاملاً ضروری است.
• رعایت نظم و نظافت در محیط کتابخانه یک وظیفه است و بر هم زدن نظم بطوری که مانع مطالعه دیگران گردد، اکیداً ممنوع است.
• خوردن و آشامیدن و کشیدن سیگار اکیداً ممنوع است.
• آوردن وسیله (کیف، کلاسور و ... ) به داخل مخزن کتابخانه ممنوع است.
• مسئولیت گم شدن وسایل در داخل کتابخانه به عهده خود فرد می باشد.
• در داخل کتابخانه صحبت کردن با موبایل ممنوع می باشد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109871720 تعداد بازديد زيرپورتال: 3349617 اين زيرپورتال امروز: 1864 سایت در امروز: 61138 اين صفحه امروز: 1