کمیته داخلی پویش ملی مبارزه با سرطان با حضور معاون محترم بهداشت و معاونین فنی و اجرایی و کلیه گروههای مرتبط در معاونت بهداشت برگزار گردید. طی این جلسه دکتر یلالی  معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آبادان اظهار داشت: این پویش با محوریت تغییر سبک زندگی و تشخیص زود هنگام به منظور کاهش سرطان‌ ها طی هفته اول بهمن ماه جاری در سه شهرستان تابعه برگزار می گردد. وی ادامه داد بروز سرطان در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان از بقیه استان و کشور کمتر است و بیشترین سرطان‌ها در منطقه در مردان پروستات و در زنان سرطان سینه است. دکتر یلالی همچنین به برگزاری کارگروه سلامت با حضور سازمان ها و موسسات مردم نهاد و خیریه تاکید کرد. وی در ادامه به برگزاری کمیته دانشگاهی برنامه ملی ثبت سرطان در دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور ریاست محترم دانشکده و معاونین در آذر ماه و تفاهم نامه فی مابین معاونت ها و همکاری سه جانبه اشاره کرد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109852077 تعداد بازديد زيرپورتال: 1659902 اين زيرپورتال امروز: 576 سایت در امروز: 41495 اين صفحه امروز: 53