کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر با حضور اعضای کمیته (روسای دانشکده پزشکی و پرستاری مامایی، معاون بهداشت، معاون فنی معاونت بهداشت، مدیرگروه اطفال، مدیرگروه زنان، مربی دانشکده پرستاری مامایی، روسای بیمارستانهای تحت پوشش دانشکده، کارشناس مسئول بهبودتغذیه و مدیرگروه و کارشناسان شیر مادرمعاونت بهداشت و درمان دانشکده) در دفتر معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی و خذمات بهداشتی و درمانی آبادان برگزار گردید.

در این جلسه نتایج ارزیابی مجدد و ساعت اول تولد بیمارستانهای دوستدار کودک شهرستانهای تحت پوشش دانشکده در سال98 و روند مصرف شیر مصنوعی در کودکان زیر یکسال عنوان گردید. همچنین در خصوص اهمیت اجرای اقدام 4 بیمارستانهای دوستدار کودک در مورد دستور عمل برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و شروع تغذیه با شیرمادر در ساعت اول تولد جهت اجرای مطلوب درکلیه بیمارستانهای دوستدار کودک تحت پوشش دانشکده توضیحاتی داده شد.

در پایان نیز توصیه هایی جهت بهبود وضعیت و ضرورت و اهمیت تداوم برنامه و انتظارات بیان شد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109825119 تعداد بازديد زيرپورتال: 1659833 اين زيرپورتال امروز: 531 سایت در امروز: 14537 اين صفحه امروز: 20